Портал в режимі тестування та наповнення
Оперативники за кілька годин розкрили зухвалий розбій
Опубліковано 18 вересня 2020 року о 15:48

Нині вирішується питання про оголошення підозри двом затриманим, з ними працюють правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального Кодексу України. За вчинення розбою, поєднаного з проникненням у житло, зловмисникам загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років. 

Повідомлення в поліцію про розбійний напад у Луцьку надійшло 17 вересня, близько 6-ї години ранку, з проспекту Перемоги. Двоє невідомих осіб подзвонили в двері заявника близько 5-ї години ранку, а, коли той їм відчинив, розпилили на нього сльозогінний газ та нанесли кілька ударів молотком по голові й проникли всередину. Потерпілий на кілька хвилин втратив свідомість, а коли прийшов до тями, виявив відсутність цінних речей та предметів і зателефонував в поліцію.

Зловмисники заволоділи мобільним телефоном, електроінструментами, побутовою технікою та іншими речами громадянина.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку поспілкувались з більш, ніж двадцятьма особами, які раніше мали проблеми з законом і мешкають в районі скоєння розбою, також перевірили місця можливого збуту викраденого майна. Окрім того, опитали кілька десятків людей, аби встановити можливих очевидців події. Завдяки ретельним і злагодженим діям того ж дня оперативники отримали інформацію про двох осіб, які, як встановили згодом, перебували поблизу місця скоєння злочину. Проводивши цю роботу, встановили і місця знаходження частини викраденого в потерпілого майна. Саме ці професійні дії і вивели на слід підозрюваних у скоєнні зухвалого розбою», - розповів начальник управління карного розшуку Руслан Гамольчук.

Обох їх уже сьогодні затримали.
Один з них – 37-річний лучанин, який неодноразово судимий за злочини майнового характеру та притягувався до адміністративної відповідальності. 


Другий фігурант – 29-річний мешканець Маневицького району, який в серпні скоїв крадіжку на вулиці Вахтангова, у Луцьку, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на понад 7 тисяч гривень.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux