Портал в режимі тестування та наповнення
Юрій Крошко відзначив кращих поліцейських офіцерів громад та вручив подяки за співпрацю головам територіальних громад
Опубліковано 30 травня 2023 року о 13:49

З нагоди 5-ї річниці запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко вручив відомчі відзнаки п’ятьом поліцейським офіцерам громад, окрім того, за підтримку проекту та вагомий внесок у розбудову безпекового середовища на Волині передав подяки очільникам громад.

Як зазначив Юрій Крошко, Волинська область одна із перших в Україні взяла участь у цьому проекті: «Спочатку це було щось нове та незрозуміле, але сьогодні ми можемо високо оцінити роботу поліцейських офіцерів громад та загалом бачимо позитивний результат проекту. На Волині вже несуть службу 44 поліцейські офіцери в 31 громаді області», - розповів він.

Завдяки спільним зусиллям поліції і громади ПОГи забезпеченні автомобілями, мають своє робоче місце – поліцейську станцію, вони постійно перебувають на території громади та приділяють увагу жителям навіть у найвіддаленіших населених пунктах.

Головний поліцейський Волині зауважив, що безпека громад – це спільна відповідальність і поліції, і органів місцевого самоврядування. Він подякував головам за співпрацю та розуміння важливості цього напрямку роботи. Від заступника голови Національної поліції Юрій Крошко вручив подяки очільникам Ратнівської, Боратинської та Нововолинської територіальних громад. Окрім цього, за вагомий внесок у розбудову безпекового середовища Волині відзначено керівників Голобської, Підгайцівської, Вишнівської, Камінь-Каширської та Шацької громад.

«На прикладі ваших громад ми показуємо, що співпраця місцевої влади та поліції – плідна і має хороший позитивний результат, - підсумував Юрій Олександрович. - Маємо надію, що, побачивши ефективність роботи ПОГів, ще більше громад Волині та обласний центр будуть прагнути наслідувати вас, і вже незабаром в кожній громаді будуть свої поліцейські офіцери».

Також  за сумлінне виконання службового обов’язку, відданість Присязі, високий професіоналізм та вагомі досягнення в справі забезпечення ефективної співпраці поліції з територіальними громадами Юрій Крошко відзначив ПОГів Боратинської, Старовижівської, Прилісненської, Луцької та Колодяжненської громад.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux