Портал в режимі тестування та наповнення
Вітаємо з 50-ю річницею створення управління інформаційно-аналітичної підтримки!
Опубліковано 17 травня 2021 року о 11:30

Звичайно, що протягом 50 років цей підрозділ неодноразово змінював назву. Однак нині це велике і дуже важливе управління, де несуть службу 29 співробітників в управлінні (окремі з них – в цілодобовому режимі) та 9 – в територіальних підрозділах.

Про особливості роботи спілкуємось з начальником управління Анатолієм Ковбом та його заступником Миколою Імбіровичем.

Нині управління складається з ряду відділів, назви яких говорять самі за себе: відділ статистичної роботи та звітності, відділ цілодобової технічної та інформаційної підтримки, відділ адміністрування інформаційних систем, телекомунікацій і захисту інформації, відділ формування та супроводження інформаційних ресурсів, інформаційної підсистеми розшукового призначення, відділ формування оперативно-довідкових картотек, спеціальних перевірок і дактилоскопічних баз даних, відділ телефонних комунікацій, структурованих кабельних систем, відео-, аудіо сервісів та електронних засобів контролю.

«Дуже важливо, щоб працівники поліції на місцях якісно і максимально наповнювали інформацією бази даних, адже через певний час вони стають доступними іншим працівникам і використовуються в роботі», - говорить Микола Імбірович.

«Наші співробітники ретельно опрацьовують інформацію зі щодобових зведень, аналізують повноту наданої інформації в частині номерних речей, перевіряють осіб, які проходять по зведенню тощо. Щодоби до 24 години подаються звіти до НПУ у профільний департамент, тому робота справді системна», - розказує Анатолій Ковб.

Ще один важливий напрямок – налаштування комп’ютерної техніки, серверів і захист інформації, а також роз’яснення співробітникам, що можна, а чого не можна робити. «Кожен працівник має доступ до певних ресурсів – ми це контролюємо», - пояснює Микола Імбірович.

Нині поліція стрімко розвивається, тож і співробітники поліції мусять уміти перекваліфікуватись, бути готовими здобувати нові знання та вдосконалюватись разом з іншими.

«Зараз вимагаємо від співробітників більше технічних навичок, адже ми маємо контролювати своєчасність та повноту наповнення обліків, однак виникає багато технічних питань – налаштування радіозв’язку, планшетних пристроїв, адміністрування користувачів, які мають доступ до інформаційного порталу Національної поліції та багато інших», - розповідає Анатолій Ковб.

Сьогодні ми показуємо на гарних світлинах тих, хто виконує дуже важливу службу, від якості якої залежить чимала частина роботи всієї поліції.

Вітаємо колег з управління інформаційно-аналітичної підтримки та зичимо успіхів і задоволення від роботи!

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux