Портал в режимі тестування та наповнення
«Він уже більше наш, а не ваш», - місцеві про свого поліцейського офіцера громади
Опубліковано 25 березня 2021 року о 16:03

Дуже хороший, активний і безвідмовний, - так відгукуються жителі Затурцівської громади про свого поліцейського офіцера Богдана Скучинського.

Чоловік несе службу там трохи більше року, однак уже встиг заслужити довіру та повагу. Богданові 33 роки і проживає він за кілька кілометрів від своєї громади, тобто – зовсім поруч, як і має бути. Днями він отримав дві подяки від громадських організацій за допомогу і активну життєву позицію. 

Місцева мешканка Наталія розповідає, що нинішній офіцер – то не колишній дільничний. «Кілька місяців тому мене покусала собака, я подзвонила на 102, і мені допомогли, розібрались. Ще наш офіцер допоміг мені зберегти сім’ю. Мій чоловік раніше міг випити, сваритись. Але я кілька разів писала заяви, він був на виправних роботах і тепер поводиться порядно, читає дітям казки на ніч. У мене в сім’ї ідилія», - говорить жінка.

Вона також розповідає, що одного разу заступалась за односельчанку, яку хотів вдарити чоловік, і сама отримала тілесні ушкодження. «Але звернулась в лікарню, зняла побої, його притягнули до кримінальної відповідальності. Ми часто нарікаємо, що влада не та, поліція не та, але ми які? Просто треба й самим щось робити», - переконана Наталія.
Нині жінка регулярно допомагає тим мешканцям громади, які цього потребують: одягом, взуттям, продуктами. І – залучає до цього поліцейського офіцера, на що він радо погодився, адже десь потрібно допомогти піднести, десь завезти, а десь вирішити чиюсь проблему. Таким чином і підвищується довіра людей до свого офіцера.

19 березня він долучився до розвезення подарунків діткам з синдромом Дауна, а вчора допоміг привезти і вручити багатодітній сім’ї телевізор, який подарувала благодійниця з Луцька.

Сам офіцер розказує, що проблеми на селі майже скрізь однакові – це домашнє насильство і пияцтво. «Але добре, що покращилась взаємодія з місцевою владою, ми постійно обговорюємо проблеми громади, мені створені належні робочі умови для праці, - розказує Богдан Скучинський. – Днями за інформацією старости задокументували незаконний продаж сурогатного алкоголю. Від цього постраждала не одна сім'я».

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux