Портал в режимі тестування та наповнення
У Луцьку з нагоди Дня Національної поліції організували свято
Опубліковано 04 липня 2019 року о 17:03

Волинські поліцейські четверту річницю створення Національної поліції України відзначили на Театральному майдані обласного центру разом із лучанами та гостями міста. Керівництво поліції області, а також, зокрема, співробітники роти поліції особливого призначення, ювенальної превенції, кінологічного центру, поліції охорони та патрульні поліцейські поспілкувалися з дорослими та дітьми, відповіли на їх запитання щодо своєї діяльності.

На центральній площі міста розгорнули виставку спеціальних поліцейських автомобілів, організували різноманітні розважальні зони, де відвідувачі мали можливість спробувати себе в ролі поліцейських, приміряти бронежилети, зробити на згадку про свято фото з правоохоронцями.

Начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига під час свята також зустрівся із представниками засобів масової інформації, відповів на їх запитання, пов’язанні із забезпеченням правопорядку, розкриттям злочинів. Під час спілкування з журналістами та гостями свята керівник поліції області, зокрема, зазначив, що довіра людей є визначальним фактором оцінки роботи поліцейських.

«Приємно, що за результатами національного дослідження, проведеного Харківським інститутом соціальних досліджень у співпраці з Харківською правозахисною групою, поліція Волині увійшла до п’ятірки територіальних підрозділів України, діяльність яких люди вважають ефективною. Майже 38% жителів області, котрі взяли участь в опитуванні, довіряють волинській поліції. Ми цінуємо довіру людей і розуміємо нашу високу відповідальність, пов’язану із забезпеченням публічної безпеки і порядку, охороною прав і свобод людей, протидією злочинності», -  зазначив Петро Шпига.

Як повідомив у розмові із громадянами керівник поліції області, за результатами дослідження понад 65% волинян, яким доводилося контактувати з поліцією протягом минулого року, залишилися задоволеними результатом, а майже 32% респондентів заявили про готовність допомагати поліції.

Поліцейські також продемонстрували роботу квадрокоптера, почастували дітей морозивом і солодощами. Святковий настрій гостям свята створював військовий оркестр нацгвардійців. 

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux