Портал в режимі тестування та наповнення
Приєднуйтеся до команди Національної поліції України
Опубліковано 27 лютого 2019 року о 10:12

Підрозділи Національної поліції на постійній основі проводять набір  співробітників. Тож запрошуємо до команди вмонтованих поліцейських, які бажають робити своє місто і країну безпечнішою та служити українському народові.

Поліцейські вакансії різні за специфікою та напрямками діяльності, але усі вони є суспільноважливими. Крім того, служба у поліції передбачає перспективу кар'єрного зростання, а також соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством та професійну підготовку за міжнародними стандартами. 

Але головне – ти будеш працювати в команді сміливих, ініціативних людей, професіоналів своєї справи.  Усі вони цікаві та зовсім різні, але їх об’єднує те, що  кожен з них знайшов відображення свого внутрішнього світу у  поліцейській службі. 

Так, наприклад, інспектор служби Збаразького відділення поліції Тернопільщини Євгенія Купчик, вважає, що чужих дітей не буває. Саме це, а також народження власних донечок-двійняток, вплинуло на вибір жінки працювати в підрозділі ювенальної превенції. 

«Робота емоційно нелегка, адже доводиться працювати з дітьми, які опинилися в несприятливих життєвих ситуаціях. Але дуже цікава», – розповідає Євгенія. Звільнитися від накопиченого за день негативу і не нести його до власної сім’ї та дітей жінці допомагає спорт.


А от лейтенант поліції Сергій Головко любить собак, тому, обравши професію правоохоронця  у 2005 році, одразу розпочав службу на посаді кінолога у поліції Запоріжжя. Зі службовим собакою на прізвисько Цар Сергій працював під час  несення служби в зоні проведення Операції об’єднаних сил. Там, під час огляду місць скоєння злочинів, вони шукали небезпечні вибухові предмети та речовини, брали участь у розмінуванні та перевірках на блокпостах. Тому службовий пес став для Сергія справжнім «бойовим товаришем» - оберігав від небезпеки, попереджав, заспокоював, а іноді навіть просто піднімав настрій. 

Зараз поліцейський працює з чотирилапим напарником на прізвисько Форс. З ним  Сергій неодноразово ставав призером з багатоборства кінологів. Окрім  улюбленої  роботи поліцейський багато років займається спортом, зокрема  футболом. А у  2011 році він навіть отримав звання кандидата у майстри спорту з футзалу.


Якщо наші поліцейські вас надихнули і ви хочете працювати з такими людьми пліч-о-пліч  – запрошуємо на службу в поліцію.

Аби приєднатися до лав Нацполіції, в першу чергу, потрібно заповнити анкету. Зробити це можна ТУТ. За цим посиланням усі охочі мають змогу ознайомитися з доступними  вакансіями, дізнатися більше про майбутню роботу та обрати місце служби саме у своєму місті чи регіоні. Слід зазначити, що перелік актуальних вакансій постійно змінюється, тож якщо ви не знайшли у ньому бажану пропозицію, то слідкуйте за оновленнями.

Про всі етапи конкурсного відбору та вимоги до кандидатів можна дізнатись у відео.

А якщо після перегляду залишаться питання, телефонуйте на гарячу лінію +38(044) 254-77-77. 

Радо чекаємо на вас у дружній поліцейський родині – Національній поліції України!
 

Департамент комунікацій

Національної поліції України

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux