Портал в режимі тестування та наповнення
Представниця Управління дотримання прав людини у Волинській області розповіла про свою роботу у 2020 році
Опубліковано 08 грудня 2020 року о 12:18

Цьогоріч поліцейська приділяла посилену увагу перевірці відділів та відділень ГУНП в районах Волині: тут вона проаналізувала недоліки та прогалини і вказала на проблемні моменти. 

З позитиву - не зафіксовано жодної форми катування, жорстокого, нелюдського поводження, або такого, що принижує людську гідність. 

Також організувала ряд зустрічей: керівники підрозділів слідства та дізнання зустрілись з представниками регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; взяла участь у блог-кафе щодо протидії домашньому насильству; налагодила дієву комунікацію з громадськими організаціями, освітянами, місцевою владою, уповноваженою з прав людини в області, центром соціальних служб тощо. 

Наталія Бартошук взяла участь у 13 службових розслідуваннях. Крім того, допомагала людям безпосередньо - в телефонному режимі, через особистий прийом громадян або з залученням керівництва.

 Для понад 200 співробітників поліції організувала з залученням експертів ряд тренінгів, лекцій, семінарів щодо дотримання прав людини. 

Поліцейська систематично проводить зустрічі зі школярами, студентами та активними громадянами. 

З її ініціативи у Нововолинському відділення поліції проводять ремонт, аби облаштувати приміщення для затриманих на основі системи Custody Records: це буде перший такий підрозділ на Волині. 

З останніх важливих заходів - це проводення акцій і ізустрічей в рамках "16 днів проти насильства": робота в цьому напрямку триває, Наталія Бартошук координує роботу різних служб і підрозділів поліції задля запобігання явищу домашнього насильства. Також організувала виставку "Річ у тім", де представлені предмети, що використовувались у домашньому насильстві. У рамках "16 днів..." буде проведено ще ряд зустрічей і бесід на цю тему. 

10 грудня, в День прав людини, Наталія Бартошук знову долучиться до проведення тематичних заходів. 

За її словами, права і свободи людини і громадянина – це певні можливості особи, необхідні для її існування і розвитку, які визнаються невід’ємними, мають бути загальними й рівними для кожного, забезпечуватись і захищатись державою в обсязі міжнародних стандартів. Тож задля дотримання цих норм і функціонує управління дотримання прав людини в системі Національної поліції. 

Старший інспектор з особливих доручень Відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності з дислокацією у Волинській області Управління дотримання прав людини Наталія Бартошук проводить прийом громадян за адресою: вул. Винниченка, 21 (приймальня громадян) у вівторок (11-13 год.) і п’ятницю (14-16 год.). Телефон: 0332-742396.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux