Портал в режимі тестування та наповнення
Популяризація роботи поліції та підвищення правової свідомості: поліцейські зустрілися з вихованцями правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою
Опубліковано 16 травня 2024 року о 15:04

Захід відбувся учора, 15 травня, за ініціативи Управління Головної інспекції ГУНП у Волинській області. У ньому взяли участь також співробітники сектору організації відбору управління кадрового забезпечення, сектору психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення, спеціалісти кінологічного центру, співробітники вибухотехнічного відділу управління та поліцейський офіцер громади.

Під час зустрічі поліцейські-кінологи з службовими собаками продемонстрували учням пошук наркотичних речовин та прекурсорів, пошук зброї і вибухівки та затримання умовного злочинця.

Спеціалісти вибухотехнічного відділу роз’яснили, як потрібно поводитись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та показали найпоширеніші види мін та гранат.

Поліцейський офіцер громади розповів учням про особливості своєї роботи, пояснив у чому відмінність з роботою дільничного офіцера поліції. Також діти оглянули службовий автомобіль правоохоронця.

Співробітники сектору психологічного забезпечення ознайомили присутніх з Всеукраїнською програмою ментального здоров'я "Ти як?" – ініційовану Першою леді України Оленою Зеленською, яка спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я.

Поліцейські сектору організації відбору управління провели профорієнтаційну роботу щодо вступу в заклади вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку кадрів для Міністерства внутрішніх справ України і Національної поліції України.

Начальник Управління Головної інспекції ГУНП у Волинській області Роман Качан представив ліцеїстам проєкти Національної поліції України, зокрема, «Поліцейський офіцер громади» та «Custody records», які спрямовані на безпеку та захист прав і свобод громадян.

Зустріч проходила у формі діалогу, ліцеїсти активно ставили питання щодо особливості служби в поліції. Їм надали повні та вичерпні відповіді на всі запитання, які дозволять у майбутньому прийняти правильне рішення щодо вибору професії.

Захід проводився з метою популяризації роботи поліції та підвищення правової свідомості у молоді.


Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux