Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція за фактом смертельної ДТП у Ратному розпочала кримінальне провадження
Опубліковано 20 листопада 2019 року о 11:54

Учора, 19 листопада, по 18 годині на автодорозі в селищі Ратне автомобіль «Ford» наїхав на 61-річного велосипедиста. Чоловік загинув на місці ДТП.

За кермом транспортного засобу перебував 32-річний житель Камінь-Каширського району. Велосипедист - місцевий житель.   

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі поліції області розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Цього ж вечора в селищі Локачі автомобіль «Peugeot» допустив наїзд на 15-річного жителя Рожищенського району, котрий перединав проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Перехожого госпіталізували. За цим фактом слідчі Локачинського відділення поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розлідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Слідчі Горохівського відділу поліції за фактом дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, що сталася вчора вранці близько 7 години на автодорозі в селі Терешківці, розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль «Audi A4»  під керуванням 57-річного жителя селища Мар’янівка, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault Trafic» за кермом, якого перебував 27-річний житель Ковельського району. Через густий туман та погану видимість у транспортні засоби, які зіткнулися, в’їхав автомобіль  «Opel Combo» під керуванням 76-річного жителя селища Іваничі. Внаслідок ДТП постраждали четверо людей з яких трьох госпіталізували. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 15 листопада, на вулиці Набережній у Луцьку внаслідок зіткнення двох вантажівок загинула людина. Ще одного учасника ДТП госпіталізували. За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження. Перед тим, 14 листопада, в Луцькому районі в ДТП загинув 32-річний тракторист.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

 Сектор комунікації поліції Волинської області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux