Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція Волині вітає з Днем матері!
Опубліковано 09 травня 2021 року о 08:00

З нагоди цього свята розповідаємо про трьох суперматусь-поліцейських і їхніх дітей.

У буденному житті вони носять формений одяг та відстоюють законні права і свободи громадян.

А вдома вони – найніжніші і найкращі для своїх дітей та рідних.

Це – Діана Бартко та її 4-річна донечка Сіріна.

Діана має дуже відповідальну роботу в управлінні карного розшуку ГУНП. Разом із донькою поліцейська щодня пізнає світ по-новому, а материнство для неї – це сенс життя та задоволення. 

Жінка сумлінно виконує свої службові обов’язки і часто їй доводиться жертвувати часом з дитиною заради безпеки волинян, проте свою відсутність вона старається покрити безмежною любов’ю. «Я намагаюся приділяти донечці достатньо часу, аби допомогти сформувати її молодий розум і дозволити їй розцвісти. Ми малюємо, робимо різноманітні аплікації, складаємо пазли та танцюємо (ред. посміхається). Вона дивовижна дівчинка з великим серцем та доброю душею», - захоплено розповідає поліцейська.

Додає, що сміх та радість Сіріни допомагають їй відновитись навіть після найтяжчого дня. «Донька часто говорить «який сьогодні гарний день!», «яка я щаслива!». І тут я розумію, що чути від своєї дитини такі слова – це найбільша радість для кожної мами», - зауважує оперативниця. 

А це – представниця Управління дотримання прав людини Наталія Бартошук та її діти: 5-річна Ангелінка та 12-річний Максим.

У роботі Наталія активна та комунікабельна, вона щодня спілкується з різними людьми та вирішує проблеми громадян. Ніжні обійми сина та доньки – щоденний ранковий ритуал поліцейської. Саме тоді, як стверджує Наталія, діти найбільш відкриті до найщирішого виявлення своїх почуттів.

«Вони дивують мене своєю дитячою наївною посмішкою й любов’ю, вчать у всьому знаходити радість і позитив, а я у свою чергу намагаюся закласти міцний фундамент для їх подальшого успішного життя, насамперед, навчити бути чесними та цілеспрямованими», - ділиться поліцейська. 

Жінка каже, що коли щасливі її діти, вона теж щаслива.

Ірина Синицька, інспекторка сектору протидії домашньому насильству, виховує разом з чоловіком-поліцейським трьох синів – 9-річних двійнят Володимира та Віталія і 8-річного Анатолія.

Усі вони – виважені та спокійні, одразу видно добре виховання хлопців. Хлопці з розумінням ставляться до професії своїх батьків і усвідомлюють важливість їх місії. «Мабуть діти поліцейських дорослішають раніше, - зауважує Ірина, - адже вони повинні розуміти, чому мама вночі йде на роботу, чому у свято та у вихідні вона працює. Мої хлопці мене завжди підтримують і кажуть: «Мамо, ми знаємо, тебе чекають люди, які потрапили в біду, ти повинна їм допомогти». Вони бачать, що я втомлююсь і допомагають мені по господарству, доглядають нашого пса. Бути їх мамою - це радість для мене», - розповідає інспекторка.


Ірина з чоловіком навчають синів завжди обирати сторону добра, ставати на захист слабших та бути готовим прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Потужною згуртованою командою у вільний час вони полюблять влаштовувати походи на довгі дистанції та піші прогулянки містом, а також майже ніколи не оминають спортивних майданчиків.

Милі, професійні, найкращі матусі в світі, вітаємо вас з Днем матері та бажаємо завжди бути потрібними, люблячими, успішними. Мирного неба та злагоди в оселях!

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux