Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція розширює можливості функціонування комплексної системи пошуку зниклих дітей
Опубліковано 16 січня 2024 року о 16:06

Упродовж 2023 року до поліції області надійшло 230 повідомлень про безвісне зникнення 259 дітей. Найбільше заяв про зникнення дітей зареєстровано у Луцькому районному управлінні поліції – 126, у Ковельському районному управлінні поліції – 48, у Володимирському районному відділі поліції – 42, у Камінь-Каширському районному відділі поліції – 14. 

Понад 90 відсотків зниклих розшукали за гарячими слідами. Станом на кінець грудня 2023 року не розшуканих дітей на Волині немає.

Сьогодні, в рамках функціонування комплексної системи пошуку зниклих дітей, Національна поліція України співпрацює з багатьма компаніями це, зокрема, приватне акціонерне товариство «Київстар», корпорація соціальних мереж «Meta Platforms Inc.», деякі служби таксі та доставки, американська приватна компанія «Find Му Parent», основною метою діяльності якої є розширення можливостей людей у всьому світі щодо пошуку та відновлення зв’язків зі своїми сім’ями за допомогою технологій штучного інтелекту.

З метою збільшення можливостей функціонування комплексної системи пошуку зниклих дітей, Національна поліція України з американською приватною компанією «Find Му Parent», у квітні минулого року впровадили в роботу спільно напрацьований мобільний додаток «Reunite Ukraine», як додатковий універсальний інструмент пошуку осіб, зокрема, дітей, які зникли безвісти чи з якими втрачено зв’язок, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, були змушені виїхати за межі України або були незаконно депортовані.

Разом з цим, в поточному році забезпечено функціонування державного порталу «Діти війни» у частині надання інформації про дітей, які зникли безвісти чи з якими втрачено зв’язок під час війни, кількості знайдених дітей, а також розгляду звернень, що надходять на вказаний портал, з питань розшуку дітей та примусової зміни їх громадянства.

Робота із забезпечення удосконалення першочергових заходів з розшуку зниклих дітей у межах комплексної системи та функціонування державного порталу «Діти війни» триває.



Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux