Портал в режимі тестування та наповнення
У Ковельському районі поліція викрила серійного злодія
Опубліковано 07 липня 2018 року о 14:12

У селі Мощена Ковельського району невідомий зловмисник протягом весни обкрадав місцеве фермерське господарство та обійстя селян. Злодій завдав власникам майна збитків на понад 10 тис. грн. Співробітники кримінальної поліції та дільничні офіцери встановили причетність до крадіжок 40-річного жителя Турійського району.

Зловмисник викрадав з господарств електродвигуни. Зокрема, поліцейські встановили, що правопорушник у березні, зірвавши навісний замок з дверей одного із підсобних приміщень, незаконно заволодів електродвигуном від млина, вартістю 1,8 тис. грн. У травні він викрав із приміщення місцевого фермерського господарства два електродвигуни від зерноочистної техніки, вартістю 5,5 тис. грн. Усе викрадене правопорушником майно поліцейські вилучили й повернуть законним власникам.

Окрім цього, вчора в Нововолинську поліцейські розкрили крадіжку із гаража місцевого жителя квадроцикла та магнітофона.  Сума завданих злодієм збитків становить 9 тис. грн. Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 20-річний житель Нововолинська. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомо, що громадянина уже притягували до кримінальної відповідальності за подібний злочин. Цього ж дня співробітники сектору кримінальної поліції в Нововолинську розкрили крадіжку продуктів харчування на понад 200 грн. із місцевого супермаркету. Правоохоронці встановили, що правопорушення вчинив 39-річний житель міста Володимир-Волинський.

Співробітники Ківерцівського відділу поліції розкрили крадіжку огорожі з однієї з дачних ділянок у селі Сокиричі. Злодій викрав 10 м. металевої сітки. Правоохоронці вилучили викрадене майно й повернули законному власнику.

Цього ж дня, у Луцьку поліцейські  оперативно розкрили крадіжку із вітрини одного із супермаркетів навушників «JBL», вартістю понад 600 грн. Правопорушення скоїв 21-річний житель обласного центру. 

Вирішується питання щодо відкриття за цими фактами кримінальних проваджень та притягнення правопорушників до відповідальності. 

Нагадаємо, у період з 5 по 6 липня на території області поліцейські викрили шістьох зловмисників, що незаконно заволоділи чужим майном.

 

                                                                                           Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux