Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині відкрили першу поліцейську станцію
Опубліковано 28 лютого 2018 року о 17:59

Сьогодні в місті Берестечко Горохівського району розпочала роботу перша на території Волинської області поліцейська станція. Вона обслуговуватиме територію понад 20 населених пунктів, де мешкають майже 10 тис. жителів. Станцію обладнано комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет, а також бази даних системи МВС.

Поліцейська станція об’єднала спільну роботу дільничних офіцерів поліції, груп швидкого реагування патрульної поліції та громади. Службові приміщення обладнанні належною оргтехнікою, у них передбачено кімнати для роботи працівників ювенальної превенції з дітьми, працівників груп швидкого реагування та членів  громадських формувань.

«До основних функцій та завдань поліцейської станції відносять, зокрема, забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та правопорядку, охорону прав і свобод людини, взаємодію поліції з органами правопорядку, державної влади та місцевого самоврядування», - зазначив Сергій Козак, виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області.

Громадяни матимуть можливість у будь-який час звернутися за допомогою до поліцейських.

У відкритті першої на Волині поліцейської станції взяли участь виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак, начальник управління превентивної діяльності волинської поліції Володисир Солоненко, начальник Горохівського відділу поліції Сергій Поторась, а також секретар Берестечківської міської ради Орися Максимець.

Нагадаємо, що створення поліцейських станцій здійснюють, зокрема, в рамках реалізації місцевих програм з профілактики злочинності та охорони громадського порядку. Нагадаємо, що за ініціативою головного управління Національної поліції у Волинській області у травні 2016 року рішенням Волинської обласної ради затверджено Програму профілактики правопорушень у Волинській області на 2016-2020 роки. На її втілення заплановано виділення понад 20 млн. грн. Відповідні програми профілактики спільно з органами місцевого самоврядування розроблені в усіх територіальних підрозділах поліції області. Зокрема, на їх виконання в 2017 році з місцевих бюджетів було виділено понад 1 млн. 200 тис. грн.. До кінця року на Волині планують створити 38 поліцейських станцій.

                                                                                                                                      Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux