Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині стартував набір добровольців в об’єднану штурмову бригаду Національної поліції України «Лють»
Опубліковано 03 лютого 2023 року о 17:03

Про це сьогодні, третього лютого, повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко під час брифінгу за участю начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, начальника Волинського прикордонного загону Сергія Лозінського, командира ВЧ 1141 Нацгварії Василя Гуртовського. 

Слід зазначити, що другого лютого виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко оголосив про початок набору в штурмові бригади МВС — «Гвардія наступу», до яких можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

Основу цих підрозділів будуть складати діючі поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, які мають бойовий досвід.

Зокрема:

• Національна поліція України запрошує добровольців до штурмової бригади «Лють».

• Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

• Державна прикордонна служба України запрошує бажаючих долучитися до бригади «Сталевий кордон».

Кандидати у штурмові бригади можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, на сайті Національна поліція України в "Системі відбору кадрів для Національної поліції України" за посиланням https://nabir.np.gov.ua/, або звернутися на гарячу лінію, чи подати анкету через Центри надання адміністративних послуг.

У Волинській області прийом документів від кандидатів здійснюється:

1. у центрах надання адміністративних послуг за адресами:

• м.Луцьк Департамент "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Луцької міської ради м.Луцьк, вул.Лесі Українки, 35 

• м. Луцьк Філія №2 Департаменту "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Луцької міської ради м. Луцьк, вул. Ковельська, 53 

• м. Ковель Управління "ЦНАП" виконавчого комітету Ковельської міської ради м. Ковель, вул. Незалежності, 73 )

• м. Володимир Управління "ЦНАП" виконавчого комітету Володимирської міської ради м. Володимир, вул. Устилузька, 17

• м. Камінь- Каширський ЦНАП Камінь-Каширської міської ради м. Камінь- Каширський, вул. Ковельська, 16 

• смт. Маневичі, вул. 100-річчя Маневич, 34 А;

2. в ГУНП у Волинській області: вул.Винниченка, 11, кабінет № 1 або за номерами телефонів (050)490-45-08, (050) 490- 45- 09 або (0332) 74-21-85;

3. в підрозділах кадрового забезпечення районних управлінь (відділів) поліції, відділів (відділень) поліції на території проживання громадянина, який виявив бажання проходити службу в ОШБ НП України «Лють».

«Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ Національної поліції України нового зразка. Її бійці – це вольові й вмотивовані воїни. Кістяк цієї бригади будуть складати діючі поліцейські, які уже пройшли гартування боями, брали участь у бойових діях. Бригада «Лють» – це два штурмових полка, батальйон спеціального призначення та рота спецоперацій. У їхньому арсеналі буде бронетехніка, артилерійські й зенітні засоби ураження. До лав цієї бригади можуть стати всі громадяни України, які виявлять добровільне бажання», — під час брифінгу повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

«Щоб остаточно вигнати окупантів із своєї країни нам потрібно ретельно готуватись та постійно посилювати сили оборони. Саме тому Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування 8 додаткових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби. Ці бригади мають посилити українські сили під час майбутнього наступу. Бо головне бажання українців цього року – це перемога. Завдяки союзникам ми нарощуємо військову потугу. А долучившись до нових підрозділів можна зробити внесок у спільну справу. Їх формування вже почалося. Зокрема сформований кістяк, який складається із офіцерів і солдат з величезним бойовим досвідом, але доукомлектація цих бригад відбувається винятково з добровольців та вмотивованих громадян», – повідомив начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Набір у «Гвардію наступу» — це не мобілізація, а добровільний набір вмотивованих добровольців, які виявили бажання знищувати окупанта та очищати нашу землю від ворога.

Довідково: Бригада «Лють» — це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Національна поліція пропонує: достойну зарплату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатну меддопомогу і санаторно-курортне лікування, можливість здобути освіту у відомчих вишах під час служби безплатно або пільгово; право на отримання житла коштом держави, грошову компенсацію за винайм житла; пільги після отримання статусу учасника бойових дій.

Якщо ви готові долучатися до команди однодумців та разом захищати свою сім’ю та Україну — ласкаво просимо!

Заповнюйте анкету кандидата на сайті nabir.np.gov.ua https://nabir.np.gov.ua або за QR-кодом, звертайтеся до визначених ЦНАПів.

Номер гарячої лінії для консультацій 0 800 100 020.

Сектор комунікації поліції Волинської області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux