Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині ситуація на ранок 12 березня контрольована: надзвичайних подій не зафіксовано
Опубліковано 12 березня 2022 року о 10:29

Співробітники Головного управління та територіальних підрозділів поліції продовжують посилено працювати в умовах воєнного стану. Їх дії переважно спрямовані на забезпечення правопорядку, виявлення диверсійно-розвідувальних груп, недопущення вчинення терористичних актів на території області та провокацій біля об’єктів критичної інфраструктури, культових споруд, органів державної влади та місцевого самоврядування тощо. 

Одночасно, у звичному режимі працюють групи реагування патрульної поліції, які опрацьовують кожне звернення, стежать за безпекою на дорогах області, надають допомогу волинянам та вимушеним переселенцям.

На виклики кримінального характеру реагують слідчо-оперативні групи, які документують правопорушення, вносять відомості в ЄРДР. Наразі кількість скоєних кримінальних правопорушень на Волині суттєво знизилась.

У громадах області продовжують працювати поліцейські офіцери, які тісно спілкуються з мешканцями населених пунктів і допомагають у вирішенні їхніх проблем.

Окрім цього, поліцейські спільно з територіальною обороною та військовими несуть службу на контрольно-пропускних пунктах, у піших патрулях.    

Зазначимо, що за минулу добу на лінію 102 надійшло 779 повідомлень від волинян та гостей області, переважна більшість - щодо виявлення підозрілих предметів та осіб, інші – щодо скоєння домашнього насильства, побутових конфліктів, крадіжок. Усі звернення опрацьовані та належним чином задокументовані, протиправні дії припинені.

Нагадуємо, що на Волині діє комендантська година з 22:00 до 07:00. У цей час заборонено перебування цивільного населення на вулицях і в інших громадських місцях. Виходити на вулицю дозволено, якщо ви прямуєте в укриття під час повітряної тривоги.

Також нині заборонено продаж алкогольних напоїв на території області. У разі виявлення таких фактів – поліцейські знищують алкоголь, на правопорушників складають адміністративні матеріали.  

Закликаємо громадян з розумінням ставитися до вказаних обмежень та неухильно дотримуватися їх.

Наразі ситуація в області спокійна та повністю контрольована правоохоронцями.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux