Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині правоохоронці затримали три вантажівки з деревиною сумнівного походження
Опубліковано 13 травня 2020 року о 14:24

Такі факти співробітники поліції зафіксували у місті Ковелі та Камінь-Каршиському районі. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 та ст. 358 Кримінального кодексу України.

Учора, в м. Камінь-Каширський, близько 15-ї години, поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили вантажний автомобіль ЗІЛ з причепом, водій якого перевозив лісопродукцію породи сосна в кількості 79 штук довжиною понад 5 метрів.

Правоохоронці встановили, що наявні документи не відповідали вантажу. Автомобіль з деревиною вилучили і помістили на арешмайданчик Камінь-Каширського відділу поліції. За цим фактом слідчі внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального Кодексу України. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання чи збут лісу.

Аналогічна подія трапилась у Ковелі: тут поліцейські зупинили водія ЗІЛ, котрий перевозив лісову деревину породи дуб, наявні документи якої не відповідали вантажу. Транспортний засіб з 54 колодами дуба помістили на арештмайданчик Ковельського відділу поліції, відомості внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального Кодексу України (підроблення посвідчення або іншого офіційного документа).

Також учора працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили у Камінь-Каширському районі водія ЗІЛ, який перевозив лісопродукцію породи сосна в кількості 172 штуки. Чоловік надав поліцейським протерміновану товаро-транспортну накладну. Для з’ясування детальних обставин ЗІЛ з деревиною вилучили та доставили на арештмайданчик. Відомості зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 4 ст. 358 Кримінального Кодексу України (використання завідомо підробленого документа).

Нагадаємо: у Ківерцях поліцейські оголосили про підозру рівнянину за скоєння незаконної порубки лісу на понад 130 тис. грн.

Поліція Волині спільно із працівниками лісової охорони постійно проводить заходи щодо попередження та недопущення незаконних порубок лісу. Правоохоронці звертаються до громадян у разі наявності інформації з цього приводу невідкладно телефонувати 102. Конфіденційність гарантована.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux