Портал в режимі тестування та наповнення
У Луцьку в ДТП загинув невідомий пішохід
Опубліковано 06 травня 2019 року о 11:43

Сьогодні вранці по вулиці Карпенка-Карого автомобіль «Volkswagen Golf» збив пішохода. Потерпілий помер по дорозі в лікарню. Поліція встановлює особу загиблого.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по восьмій годині ранку. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції області.

Попередньо, поліцейські встановили, що автомобіль «Volkswagen Golf» під керуванням жительки міста Луцьк допустив наїзд на пішохода, котрий раптово вийшов на проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Потерпілий помер в автомобілі швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні.

Поліція встановлює особу загиблого чоловіка. На вигляд йому 40 років, одягнений в чорну куртку, темно-сині джинси та синю кофту. Осіб котрим відома будь-яка інформація щодо потерпілого просимо повідомити за номером служби «102» поліції.

За фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочнуть кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Учора, 5 травня, по вулиці Варшавській у Ковелі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Постраждала 30-річна пасажирка одного із транспортних засобів.

Попередньо, поліцейські встановили, що легковик «ВАЗ 2121» за кермом якого перебував 21-річний житель Ковельського району зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Golf», котрий зупинився на червоний сигнал світлофора. Внаслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen Golf» в свою чергу врізався в напівпричіп вантажівки «DAF», котра стояла перед ним.

У ДТП постраждала 30-річна пасажирка автомобіля «Volkswagen Golf». Її госпіталізували в травматологію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Цього, ж дня по 21 годині в селі Княгининок Луцького району легковик «ВАЗ» зіткнувся з автомобілем «Mercedes Benz» за кермом якого перебував 35-річний житель райцентру Камінь-Каширський.

Попередньо, поліцейські встановили, що 35-річний водій автомобіля «ВАЗ», житель Луцького району, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux