Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція затримала водія автомобіля, який насмерть збив у Луцьку пішохода
Опубліковано 07 листопада 2019 року о 11:35

Учора, 6 листопада, ввечері близько 20 години по вулиці Львівській у Луцьку автомобіль «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 34-річного жителя Луцького району, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходові. Внаслідок отриманих травм перехожий помер.

За кермом транспортного засобу перебував 56-річний житель Луцького району. Встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі поліції області розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Цього ж дня, близько 18 години на автодорозі між селами Миляновичі та Туровичі Турійського району автомобіль «Mercedes Sprinter» на смерть збив 37-річного пішохода, котрий рухався проїжджою частиною дороги в попутному напрямку. За кермом транспортного засобу перебувала 27-річна жителька Нововолинська. За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Учора, близько 15 години на автодорозі поблизу села Клепачів Ківерцівського району автомобіль «Renault», під керуванням 55-річного жителя обласного центру, з’їхав у кювет. Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав 42-річний пасажир транспортного засобу. Його госпіталізували у реанімацію Луцької міської клінічної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.   Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у вівторок, 5 листопада, у Ковелі в ДТП постраждала 65-річна велосипедистка.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux