Портал в режимі тестування та наповнення
Поліція за фактом летальної ДТП у Ратнівському районі розпочала кримінальне провадження
Опубліковано 14 січня 2020 року о 11:26

Учора, 13 січня, на автодорозі поблизу села Доманове Ратнівського району автомобіль «ВАЗ 2107» з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП 29-річний пасажир помер на місці події, водій та ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по першій годині ночі. За кермом транспортного засобу перебував 38-річний житель Ковеля. Ймовірно, водій не врахував дорожньої обстановки й допустив з’їзд транспортного засобу в кювет. У ДТП загинув 29-річний ковельчанин. Тілесні ушкодження отримали водій та троє пасажирів легковика. Всі вони жителі міста Ковель. Одного із пасажирів, 54-річного чоловіка, госпіталізували в хірургію центральної районної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Цього ж дня близько 18 години по вулиці Рівненській у Луцьку автомобіль «Daewo Lanos» під керуванням 35-річного жителя обласного центру здійснив наїзд на 48-річну місцеву жительку, котра перетинала проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у реанімацію міської клінічної лікарні.

За цим фактом порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в суботу, 11 січня, у Шацькому районі за фактом ДТП з велосипедисткою поліція розпочала кримінальне провадження.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Волинської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux