Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині за добу сталося сім ДТП з потерпілими
Опубліковано 13 червня 2019 року о 13:34

Учора, 12 червня, на автодорозі поблизу села Копачівка Рожищенського району автомобіль «Skoda» під час здійснення обгону зіткнувся із трьома транспортними засобами. У ДТП постраждали дві особи. Поліція за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері по 19 годині. Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Skoda» в стані алкогольного сп’яніння перебував 28-річний житель Луцька. Під час виконання маневру обгону, водій допустив зіткнення з попутними автомобілем «Mercedes», причепом вантажівки «КамАЗ» та зустрічним автомобілем «Volkswagen». В наслідок зіткнення автомобіль «Volkswagen» з’їхав з дороги та перевернувся. Його водія, 36-річного жителя Луцька, госпіталізували. Травмувався у ДТП також і водій автомобіля «Skoda», його не госпіталізовували. Транспортний засіб поліцейські затримали. Встановлено, що автомобілем «Mercedes» керував 42-річний житель Рожищенського району, а за кермом вантажівки «КамАЗ» перебував 58-річний лучанин.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рожищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Загалом протягом минулої доби на території області сталося сім дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Зокрема, вчора близько 14 години по проспекту Відродження у Луцьку автомобіль «Opel Vivaro» під керуванням 36-річного жителя обласного центру зіткнувся з автомобілем «Mercedes». Внаслідок ДТП постраждали 9-річний та 7-річна пасажири «Opel Vivaro». Їх не госпіталізували. Також дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Любешівському, Турійському, та Старовижівському районах. 

Напередодні, у вівторок, 11 червня, пізно ввечері в селі Гірники Ратнівського району по вулиці Шевченка автомобіль «Jeep Grand Cherokee» врізався у придорожнє дерево. Поліцейські попередньо встановили, що водій, 27-річний житель цього ж району, перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Його госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні.

Поліція Волині за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальні провадження та проводить досудові розслідування.

Нагадаємо, що у Старій Вижівці «Mercedes» збив 6-річного велосипедиста.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Волинської області   


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux