Портал в режимі тестування та наповнення
ДТП за вихідні: одна людина загинула, десять – травмовано
Опубліковано 12 вересня 2022 року о 11:22

Шість автопригод трапилося протягом двох днів у Камінь-Каширському, Ковельському, Луцькому та Володимирському районах.

Минулої суботи у Камінь-Каширському районі водій автомобіля «Volkswagen Transporter», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснив зіткнення із спорудою на стаціонарному блокпосту.  Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження. Чотирьох із них госпіталізували. Крім того, тілесні ушкодження отримав  поліцейський, який ніс службу на блокпосту. Йому  надали медичну допомогу, не  госпіталізовували.

У селі Тростянець на  Ківерцівщині водій автомобіля «Volkswagen Passat» виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з бетонною конструкцією, що є частиною недіючого тимчасового блокпосту. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до             медзакладів.

Учора  в місті Володимир водій автомобіля «Mercedes-benz Sprinter»  не врахував дорожньої обстановки та на пішохідному переході здійснив наїзд на 73-річну  місцеву мешканку. Жінку доставили до лікарні, де  згодом від отриманих пенсіонерка померла. 

У селі Верба цього ж району водій автомобіля «Subaru» здійснив наїзд на пішохода який рухався в попутному напрямку по проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП 41-річний пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

У селі Литовеж Володимирського району водій автомобіля "Volvo" під час переїзду нерегульованого ЖД переїзду, не надав переваги в русі колійній машині та зіткнувся із нею. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до медзакладу.

У смт Голоби Ковельського району водій автомобіля «Peugeot» зіткнувся із мотоциклом «ZS». Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу, не госпіталізовували.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1, ч.2 ст. 286 та ст.286-1  Кримінального кодексу України. Транспортні  засоби вилучили. Триває слідство під час якого з’ясують усі причини та обставини дорожньо-транcпортних пригод.  

Просимо водіїв  та пішоходів бути уважними на дорозі, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та не порушувати їх. Адже від  цього залежить життя та здоров’я вас та оточуючих. Бережіть себе.

Сектор комунікації поліції Волинської області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux