Портал в режимі тестування та наповнення
Допомагає, підтримує, організовує, вірить, поважає, - уже 5 років первинна профспілкова організація ГУНП працює на благо співробітників поліції та їх родин
Опубліковано 13 червня 2024 року о 09:01

Окрім того, з часу повномасштабного вторгнення профспілка надала допомогу тисячам внутрішньо переміщених людей, а також Силам оборони держави.

На сьогодні членами первинної профспілкової організації є півтори тисячі працівників ГУНП у Волинській області.

Незважаючи на те, що перед усіма нами постають чим далі, тим складніші виклики, профспілка продовжує допомагати в рамках своєї статутної діяльності поліцейським та цивільним працівникам поліції, а також їх сім’ям. Окрім того, й надалі організовує відпочинок дітей співробітників. А головне – долучається до забезпечення фронтових потреб наших бійців.

Усе це можливо завдяки високій свідомості членів профспілки.

«Коли ми лише починали свою роботу, а я очолюю профспілку з 2021 року, для мене головним було показати важливість кожного. Також хотілось оновити загалом цю структуру, вдихнути в неї нові ідеї та проекти. І це нам вдалось. За всі роки ми охопили тисячі дітей відпочинком та різними заходами, допомогли сотням родин поліцейських, закупили на мільйони дороговартісну техніку, що використовується в зоні бойових дій. Сьогодні продовжуємо нарощувати потенціал, виплачувати кошти, згідно зі статутом, допомагати всім, хто цього потребує. Я завжди відкрита і вислухаю всіх, хто звертається», - розповіла керівниця профспілки Наталія Горошко.

За ці роки траплялись різні події: як болючі, так і радісні. І профспілка - завжди поруч з працівниками. 

Тут намагаються підтримувати працівників не лише морально, а й матеріально, зокрема, технікою для повсякденної роботи. Принтери, сканери, ноутбуки, кондиціонери та інше, - це можна придбати, якщо членами профспілки є всі працівники того чи іншого підрозділу поліції.

«А особливо тішаться наші серця тоді, коли ми бачимо, як працюють придбані нами fpv-дрони, які нищать і ворогів, і їхню техніку. У цьому напрямку працювали і працюватимемо й надалі», - каже Наталія Горошко.

Вітаємо профспілку з 5-річчям та дякуємо за підтримку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux