Портал в режимі тестування та наповнення
До поліцейських офіцерів громад ще більше зміцнюється довіра волинян
Опубліковано 05 листопада 2021 року о 14:39

Про це свідчить щоденна робота офіцерів і те, скільки дзвінків напряму до них надходить майже цілодобово.

Так, днями до офіцера Підгайцівської громади надійшов анонімний дзвінок від небайдужих громадян, які повідомили, що невідомі особи викидають сміття на берег р. Стир, чим забруднюють навколишнє середовище. Правопорушників виявили «на гарячому». Чоловіків не лише зобов’язали прибрати сміття, що ті й зробили, а й склали на них протоколи за ст. 152 КУпАП. Їх розглядатиме відповідна адміністративна комісія. Офіцер розповів, що нині так напряму до нього телефонують уже частіше, адже довіряють і точно знають, що зреагує належним чином.

А офіцер Боратинської громади разом зі службою у справах дітей попіклувався про багатодітну сім’ю і доставив п’ятьом діткам одяг. Напередодні в цю сім’ю привезли деякі меблі. Батьки зловживали алкоголем, але після попереджень поліції та служби схаменулись. Нині сім’я проживає в кращих умовах, діти постійно під наглядом відповідної служби і офіцера громади. Правоохоронець говорить, що такі рейдові перевірки дуже дієві. Під час відвідань сімей нерідко виявляють зловживання алкоголем, іноді доводиться і вилучати дітей. Однак коли батьки приходять до тями і наводять лад у домі, дітей повертають, а сім’я живе новим життям. Однак надалі перебуває під більш пильним наглядом.

Радості не було меж у мешканців Рівненської громади, коли знайшовся їхній домашній улюбленець породи лабрадор. А встановити місце знаходження собаки допоміг місцевий офіцер громади. Поліцейський в одній з груп, куди його включили мешканці, побачив повідомлення про згубу собаки. Тим часом, до нього зателефонував з проблемою представник автозаправки та принагідно повідомив, що неподалік ходить невідома собака. Офіцер надіслав фото тварини в групу, і власниця упізнала свого пса. Від щастя ввечері, після кількагодинних самостійних безуспішних пошуків, плакали всі. Власники хвилювались, що її міг хтось і викрасти, адже вона добра й лагідна. Але завдяки пильності місцевого офіцера громади цього не сталось.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux