Портал в режимі тестування та наповнення
Зі щирими побажаннями, цінними подарунками, подяками та почесними грамотами: у поліції Волині привітали співробітників
Опубліковано 02 липня 2021 року о 13:22

З нагоди Дня Національної поліції України, який відзначається 4 липня, до ГУНП у Волинській області завітали гості, представники влади, а кращих поліцейських нагородили за сумлінне виконання службових обов’язків.


На початку урочистості присутні вшанували хвилиною мовчання тих колег, які загинули при виконанні та в зоні проведення ООС.

Потому колег привітав начальник ГУНП Юрій Крошко та побажав успіхів, родинного затишку, здоров’я: «Сьогодні я дякую кожному поліцейському за ту службу, яку ви несете щодня. Національній поліції Україні 6 років, весь цей час ми дуже старались стати кращими і стали ними, ми стали відкритішими і точно стали мудрішими. Щодня до поліції звертаються тисячі людей, лінія 102 не замовкає, поліцейських бачать на вулицях. Щодня тисячі поліцейських розкривають злочини, охороняють спокій та безпеку громадян, розслідують справи і направляють їх до суду. Щодня поліцейські несуть службу в зоні проведення ООС, і ми всіляко їх там підтримуємо. Щодня сотні працюють в тилу, аби забезпечувати життєдіяльність структурних підрозділів, - багато людей над цим працює, хоч їх і не видно. Дякую всім і кожному, для кого служба – це місія, для кого слова «служити і захищати» - це сенс служби. Я пишаюсь тим, що маю честь служити з вами і тими, кого сьогодні тут немає, бо вони несуть службу. Цього року, як ніколи, ви отримали багато нагород – і це заслужено. Успіхів вам, кар’єрного та професійного зростання», - сказав Юрій Олександрович.

Присутніх вітали також голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, заступник голови Волинської ОДА Анатолій Костик, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, - усі вони вручили почесні грамоти та подяки тих органів влади, які представляють.

Григорій Недопад висловив впевненість, що поліція зростає професійно і що ситуаційний центр ГУНП – один з кращих в Україні. Він пообіцяв всебічну підтримку депутатського корпусу обласної ради для забезпечення безпеки волинян, побажав поліцейським не опускати руки й далі служити на користь громади.

Анатолій Костик зауважив, що поліція з гідністю рухається вперед, а люди позитивно відгукуються про поліцейських, також побажав мирного неба і здійснення мрій.


Ірина Чебелюк наголосила, що поліція – особливий державний орган. «Міська рада не стоїть осторонь, а всебічно співпрацює з поліцією. Дякую за підтримку та допомогу для жителів нашої громади. Кожен, хто працює в поліції, - служить на благо людей», - висловилась Ірина Іванівна та побажала здоров’я й родинного затишку поліцейським.

Щирі побажання висловив також Митрополит Луцький і Волинський Михаїл: «Сьогодні особливе свято. Приємно, що в поліції відбуваються зміни, і я їх бачу. В місті стало спокійніше, поліція присутня. Є зміни як зовнішні, так і внутрішні, вони взаємопов’язані. Бажаю вам відчуття щастя і щедрих Божих благословінь».

Юрій Крошко нагородив поліцейських грамотами Міністерства внутрішніх справ України, нагрудними знаками МВС «За відзнаку в службі», подяками Національної поліції України, цінними подарунками ГУНП у Волинській області. Окремим поліцейським, в порядку заохочення,  присвоєно спеціальне звання на один ступінь вище спеціального звання, передбаченого штатною посадою.

Також керівник подякував представникам органів влади, колегам-правоохоронцям з інших структур, які завітали на урочистість, та висловив впевненість у подальшій співпраці.

Загалом, з нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції України заохочено 197 працівників структурних та територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Волинській області: як органами влади, так і профспілковими організаціями та відомчими відзнаками центральних органів влади.

Вітаємо колег!

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux