Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині поліцейські вилучили три автомобілі з ознаками підробок документів та агрегатів
Опубліковано 22 грудня 2018 року о 12:33

Учора, 21 грудня, в Луцьку по вулиці Рівненській патрульні поліцейські зупинили автомобіль “Mercedes Vito” із сумнівними реєстраційними документами. Транспортний засіб вилучили та помістили та арештмайданчик поліції. Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

За кермом автомобіля перебував 31-річний житель Горохівського району. Під час перевірки транспортного засобу правоохоронці з’ясували, що дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не співпадають із даними Національної автоматизованої інформаційної системи головного сервісного центру МВС України.

Автомобіль та реєстраційні документи вилучили. Транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф 1,7 тис. грн. або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Цього ж дня в місті Ковель в сервісному центрі під час перереєстрації 37-річним місцевим жителем автомобіля “Mercedes” було виявлено ознаки підробки номера кузова транспортного засобу. Окрім того, в місті Устилуг у міжнародному автомобільному пункті пропуску на виїзді з України прикордонники виявили з ознаками можливої заміни заводського номеру кузова автомобіль “Fiat”.  За його кермом перебував 32-річний житель Луцька.  

За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 290 Кримінального кодексу України. Йдеться про знищення, підробку або заміну номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Автомобілі вилучили та помістили на арештмайданчики поліції.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що на початку грудня в селі Липини Луцького району співробітники поліції затримали із сумнівними реєстраційними документами автомобіль «Ауді А4».

 Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux