Портал в режимі тестування та наповнення
До уваги волинян!
Опубліковано 03 березня 2018 року о 14:41

За дорученням Національної поліції України та з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 01.03 по 17.03.2018 року Поліція охорони спільно з територіальними органами Національної поліції України проводить весняну соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону-2018».

У зазначений період підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а точніше – ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконують за половину їх вартості.

Крім того, учасникам антитерористичної операції на Сході України (власникам помешкань та особам , які мешкають, за умови надання відповідних документів) Поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-ти відсотковою знижкою на монтажні роботи. Також встановлено умови для родин загиблих учасників АТО (особам , які були на утриманні загиблого, а саме батькам. Дружині та дітям) проводити роботи монтажу та пусконаладки засобів охоронного призначення за розцінками , що не перевищують 25% від їх звичайної вартості.

Сьогодні злодії стають дедалі досвідченішими та винахідливішими, тому від несанкціонованого проникнення оселю на 100% не захищають ні надійні замки, ні надсучасні броньовані двері чи ґрати на вікнах. Натомість, як показує досвід, вже один тільки факт наявності в будинку охоронної сигналізації змушує багатьох квартирних злодіїв відмовитись від скоєння злочину.

Варто зазначити, що охорону об’єктів та квартир на території держави здійснюють 663 наряди груп затримання поліції охорони. З допомогою 54 пунктів централізованого спостереження (ПЦС) охороняється більше 125 тисяч об’єктів усіх форм власності і близько 218 тисяч квартир, приватних будинків та інших приміщень з особистим майном громадян.

Всього за 2017 рік під охорону поліції охорони було залучено більше 21 тисяч помешкань громадян.

У 2018 році, на виконання рішення керівництва Національної поліції України, по всій території України знову буде діяти соціальна акція «Квартира під охорону» – з 01 до 17 березня 2018 року. У цей період підрозділи Поліції охорони проводитимуть встановлення засобів охоронної сигналізації у квартирах громадян з підключенням на пульт централізованої охорони.

За умовами акції, в зазначений період громадяни сплачуватимуть вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів Поліції охорони виконають лише за половину їх вартості.

Всі відповіді на Ваші запитання, а також отримати консультації можна за телефонами контактно-інформаційного центру поліції охорони:

Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні, для операторів мобільного зв’язку відповідно до тарифних планів абонентів. Лінії зв’язку працюють цілодобово.

Усі звернення фіксуються та обробляються за допомогою технічних засобів у напівавтоматичному режимі. Це дає змогу в будь-який момент контролювати стан виконання заявки.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону власність громадян гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання, на пульт поліції охорони надійде сигнал «Тривога» й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних поліцейських охорони прибуде до вашої оселі за кілька хвилин, щоб завадити зловмисникам заволодіти майном, яке перебуває під охороною.

Також можна безпосередньо звертись до підрозділів Управління поліції охорони у Волинській області.

Наші адреси:

м. Луцьк,  вул. Богдана Хмельницького, 37, тел. (0332)723202

м. Ківерці, вул. Львівська, 11, тел. (03365)21064

м. Рожище, вул. Незалежності, 93, тел. (03368)21749

м. Горохів, вул. Шевченка, 23, тел. (03379)22258

м. Ковель вул. Федора Одрача, 1, тел. (03352)52178, (03352)50238

м. Камінь-Каширський вул. Волі,2А , тел.(03357)23735

м. Любомль вул. Володимирська, 5, тел.(03377)24872

м. Нововолинськ,вул. Митрополита Шептицького, 19, тел. (03344)30655

м. Володимир-Волинський, вул. Соборна, 13, тел. (03342)20476

Управління поліції охорони у Волинській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux