Портал в режимі тестування та наповнення
Масштабна спецоперація правоохоронців на Ківерцівщині: проведено 24 обшуки та вилучено заборонені предмети
Опубліковано 26 травня 2020 року о 12:07

Мобільні телефони, холодна та вогнепальна зброя, набої, маски, радіостанції, транспортний засіб та інші речі, - усе це вилучили сьогодні правоохоронці під час санкціонованих обшуків у мешканців селища Цумань Ківерцівського району.

Їх провели в межах кримінальних проваджень, відкритих за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) та ст. 246  (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Загалом, поліцейські управління карного розшуку, слідчі слідчого управління, працівники управління стратегічних розслідувань, рота поліції особливого призначення, управління КОРД ГУНП у Волинській області, рота тактико-оперативного реагування патрульної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури провели 24 санкціоновані обшуки у 12 жителів Ківерцівського району.

Ідеться про осіб, ймовірно, причетних до незаконної вирубки та перевезення лісу, а також підпалу автомобіля на території лісогосподарства. Один з підозрюваних був затриманий у селі Дерно, хоча мав знаходитись у Цумані, оскільки перебуває під зобов’язанням не покидати місце проживання. Нині його доставили в ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій та вирішення питання про можливу зміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, в межах кримінальних проваджень правоохоронці провели низку обшуків на місцевих приватних пилорамах, аби встановити, чи законно вони функціонують. Тут виявили та вилучили значну кількість деревини різних порід без документів про походження та без чіпів електронного обліку. Наразі встановлюється кількість вилученого та сума збитків.

Також, у рамках проведення слідчих дій, на автодорозі у селі Дерно співробітники поліції затримали мікроавтобус Mercedes, водій якого перевозив лісодеревину породи дуб без документів. Перевіряється інформація про причетність громадянина до незаконної вирубки та перевезення лісу.

Сектор комунікації поліції Волинської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux