Портал в режимі тестування та наповнення
У Нововолинську за фактом ДТП з водієм у стані алкогольного сп’яніння поліція розпочала кримінальне провадження
Опубліковано 17 січня 2020 року о 10:53

Учора, 16 січня, близько 23 години в місті Нововолинськ автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter» врізався в одну з адміністративних будівель місцевого підприємства. Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажирка автомобіля, їх госпіталізували. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Поліцейські попередньо встановили, що водій транспортного засобу, 32-річний місцевий житель, керував у стані алкогольного сп’яніння.  У ДТП постраждала також  31-річна пасажирка, жителька Нововолинська. Її та водія госпіталізували в травматологію.

Цього ж дня о 23 годині по вулиці Потебні в Луцьку зіткнулися автомобіль «Ford Fiesta», під керуванням 27-річного місцевого жителя, та маршрутне таксі «Богдан», за кермом якого перебував 43-річний лучанин. У результаті ДТП постраждала шестимісячна дитина, однак не госпіталізувалася. Нині її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Поліцейські також встановлюють обставини ДТП, яка сталася сьогодні, 17 січня, вранці на автодорозі поблизу села Яковичі Володимир-Волинського району в якій постраждав 59-річний місцевий житель. Близько 8 години автомобіль «Toyota Camry» під керуванням 25-річного жителя цього ж району зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi L200», який здійснював висадку пасажирів. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження одержав пасажир автомобіля «Mitsubishi L200». Його доставили в приймальне відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. За кермом «Mitsubishi L200» перебував 49-річний житель села Бобичі цього ж району.

Нагадаємо, що у середу, 15 січня, у Луцьку в ДТП постраждала 38-річна перехожа.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху та враховувати погодні умови.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux