Портал в режимі тестування та наповнення
На Волині в ДТП загинули пішохід та пасажирка (оновлено)
Опубліковано 13 травня 2019 року о 12:11

Учора, 12 травня, ввечері на автодорозі поблизу села Яківці Ківерцівського району автомобіль «Audi 80» з’їхав з проїжджої частини та врізався в дерево. Пасажирка транспортного засобу, 30-річна жителька міста Рівне, загинула на місці дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП сталася близько 21 години. За кермом автомобіля перебував 29-річний рівнянин.  Водія, 2-річну та 8-річного пасажирів госпіталізували в центральну міську лікарню Рівного.

Уніч на понеділок, 13 травня, на автодорозі в селі Старий Чорторийськ Маневицького району виявили з явними ознаками тілесних ушкоджень внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 32-річного місцевого жителя. На місце події одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції місцевого відділу поліції та  слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Попередньо, поліцейські встановили, що наїзд на пішохода на автомобілі «Audi 80» здійснив 25-річний його односелець і залишив місце ДТП.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб та помістили його на арештмайданчик місцевого відділу поліції.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі Головного управління Національної поліції в області розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Проводяться досудові розслідування в ході яких будуть встановленні всі обставини ДТП.

Учора, 12 травня, на вулиці в селі Жорнище Ківерцівського району мотоцикл «Viper» збив двох неповнолітніх пішоходів. Дорожньо-транспортна пригода сталася по 22 годині. Поліцейські попередньо встановили, що 28-річний житель цього ж села, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням та допустив наїзд на 2-річну та 7-річну односельчанок. Внаслідок ДТП діти отримали тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалися.

Цього ж дня по 19 годині на вулиці Ватутіна у райцентрі Камінь-Каширський 20-річний житель цього ж району, керуючи мотоциклом «Lifan», зіткнувся із автомобілем «Xyundai» під керуванням 28-річної мешканки райцентру.

Внаслідок автопригоди мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію центральної районної лікарні.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція Волині застерігає про неухильне дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.

 

Сектор комунікації поліції Волинської області  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux