Портал в режимі тестування та наповнення
У поліції Волині розпочато формування підрозділу головної інспекції
Опубліковано 06 жовтня 2021 року о 17:52

Про це йшлося сьогодні під час наради за участі очільника ГУНП Юрія Крошко, заступника начальника департаменту головної інспекції Антона Рязанова, заступника начальника ГУНП Віталія Ковальчука та керівників територіальних підрозділів поліції Волині.

У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області розпочали формувати новий підрозділ – управління головної інспекції. Основні завдання підрозділу - сприяти ефективній професійній діяльності працівників поліції, наглядати за дотриманням ними службової дисципліни та аналізувати ефективність надання поліцейських послуг громадянам.   

Юрій Крошко представив колегам майбутнього очільника управління головної інспекції Романа Качана. «Роман Петрович нині виконує обов’язки заступника начальника Луцького районного управління поліції, проте він вже успішно пройшов конкурсний відбір. Після затвердження штатної структури головної інспекції поліції Волині – його буде призначено на посаду», - зауважив начальник ГУНП у Волинській області.

Заступник начальника департаменту головної інспекції Антон Рязанов поінформував, що управління поділятиметься на два структурні підрозділи: внутрішніх розслідувань та підтримки. «Підрозділ внутрішніх розслідувань проводитиме службові розслідування, розглядатиме скарги громадян тощо. Підрозділ підтримки складатиметься із мобільних груп, які перебуватимуть на територіях обслуговування ГУНП. Одне із його завдань – налагодження комунікації з громадами, що сприятиме комплексному вивченню діяльності поліцейських на місцях та профілактиці дисциплінарних правопорушень серед співробітників. Це в свою чергу зміцнюватиме довіру громадян до поліцейських».

Окрім того, Антон Рязанов розповів, що підрозділ підтримки вивчатиме й умови праці поліцейських, причини звільнення та чи задоволені правоохоронці своєю роботою.

Керівництво ГУНП закликало керівників районних управлінь та районних відділів поінформувати колектив, що подача анкет триває до 18 жовтня. Опісля - кандидатів очікує тестування, співбесіда та проходження дослідження з використанням поліграфа. Ті, хто успішно пройде відбір, будуть призначені на посади.

«Зараз перед нами стоїть завдання сформувати гідний колектив, який відповідально виконуватиме свої обов'язки», - наголосив начальник поліції Волині Юрій Крошко.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux