Портал в режимі тестування та наповнення
«Ми повинні берегти пам’ять про кожного»: у поліції Волині вшанували загиблих працівників органів внутрішніх справ
Опубліковано 29 серпня 2021 року о 09:00

29 серпня по всій країні відзначають День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. 

Напередодні визначної дати керівництво Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із родинами загиблих вшанували правоохоронців, котрі віддали своє життя, захищаючи кордони держави на Сході, та які загинули під час виконання службових обов’язків. 

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували загиблих. 

Зі словами підтримки до родин звернувся очільник поліції Волині Юрій Крошко: «Полеглі правоохоронці робили все, що було в їх силах: хтось не побоявся вступити в бій у російсько-українській війні, хтось – протистати зловмиснику. Вони дійсно гідно виконували службові обов’язки і те, що вимагала присяга. Нині ми повинні берегти пам’ять про кожного й передавати це майбутнім поколінням, аби нащадки шанували їх подвиг й знали, що інколи наша служба закінчується таким чином. Шановні рідні та близькі, ви завжди маєте можливість прийти туди, де вас почують, - у ГУНП, у відділення поліції, там нададуть необхідну допомогу, аби ваше життя було легшим. Ми пам’ятаємо про ваших чоловіків, синів, близьких і шануємо їх», - наголосив начальник ГУНП.

Заступник начальника ГУНП Сергій Козак висловив співчуття родинам та зауважив, що загиблі, проживши коротке життя, залишили вагомий слід в історії України: «Кожен, одягаючи цю форму, робив свій вибір усвідомлено та розумів, яким може бути розвиток подій. Кожен поліцейський, який зараз носить значок та посвідчення, отримує зброю також знає всі ризики, які мають місце у повсякденній службовій роботі. На жаль, наші колеги гинуть. Хочу запевнити, що ми пам’ятаємо полеглих правоохоронців. Моє щире побажання для всіх нас, аби список працівників органів внутрішніх справ, Національної поліції, військових, які загинули під час виконання службових обов’язків, не поповнювався новими іменами», - зазначив Сергій Козак. 

Від ГУНП у Волинській області та профспілкових організації рідним загиблих вручили матеріальну допомогу.

За полеглими відслужили поминальну молебень в церкві Юрія Переможця, поліцейські також поклали квіти до стели пам’яті працівників органів внутрішніх справ, що загинули під час виконання службових обов’язків.

Сектор комунікації поліції Волинської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux